Säljare med stort kundfokus till Rinkaby Rör

Säljare med stort kundfokus till Rinkaby Rör

Är du intresserad av försäljning och gillar att ha kontakt med både yrkes- och privatkunder? Har du kunskaper inom VVS och drivs av att sälja ett brett produktsortiment av starka varumärken i en inspirerande butiksmiljö? Bra! Då kan du vara just den personen som vi söker till vår butik i Jönköping

Så ser din arbetsdag ut.
Som säljare på Rinkaby Rör ansvarar du för försäljning av bad, sanitets och VVS-produkter. Du kommer ingå i ett starkt team om 7 personer där alla hjälps åt för att möta kundens behov.
Kommunikation med kollegor och kunder är en central del av arbetsdagen.

Vi söker dig som:
  • Antingen har utbildning inom VVS eller minst 2 års erfarenhet inom området
  • Har ett tekniskt intresse, och är rörtekniskt kunnig
  • Har du god datorvana och kan hantera, bl a, Office-paketet, vana att arbeta i någon form av affärssystem är ett plus
  • God kommunikation, både skriftligt och muntligt
Vad erbjuder vi?
Som säljare på Rinkaby Rör kan du se fram emot en omväxlande och rolig arbetsdag. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Arbetstiderna är mellan 8.00-17.00 på vardagar. Placering av tjänsten är i våra fräscha lokaler på Hedenstorp i Jönköping.

Låter tjänsten intressant?
Skicka din ansökan och CV till patrik.larsson@rinkabyror.se senast 2019-05-10. Observera att urval sker löpande, så passa på och sök nu!

Frågor om tjänsten besvaras av Patrik Larsson på telefon 0733-887499

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Larsson
Telefon 0733-887499
Email Mejla Patrik Larsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rinkabyror.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalité. Vi säljer ett brett sortiment från kända varumärken inom badrum, såsom möbler, wc-stolar, duschar, badkar, blandare, tvättställ och inom värme har vi ett sortiment av golvvärme, vedpannor, värmepumpar, radiatorer etc. Du hittar även allt inom rör och rördelar, avlopp, bevattning, och ett stort sortiment av rostfritt till kök och tvättstuga. Kort och gott, allt inom VVS! I vår stora och luftiga butik kan du se våra varor i en vacker och inspirerande miljö samtidigt som du får personlig service av vår kunniga och hjälpsamma personal. Läs mer på www.rinkabyror.se