Leveranschef energi och drift

Leveranschef energi och drift

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.
Är du en nytänkande och framåtlutad ledare med ett starkt intresse för energi och drift i fastighetsbranschen? Motiveras du av att coacha dina medarbetare och tillsammans arbeta för att säkerställa framgångsrika kundleveranser? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Riksbyggen är i en expansiv fas och söker nu dig som vill axla rollen som Leveranschef för Energi & Drift i marknadsområdet för Skaraborg och Jönköping. Du får möjlighet att utveckla din personalgrupp i ett hållbart bolag som gör skillnad inför framtiden. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som leveranschef för Energi & Drift är du tillsammans med övriga chefer inom marknadsområdet en viktig del i verksamhetens utvecklingsresa. I ditt uppdrag ansvarar du för leveransen gentemot kunders köpta tjänster och driver därmed effektiviseringen av tjänsteleveransen. Du har ett nära samarbete med samtliga avdelningar och säkerställer att en god kundnöjdhet och lönsamhet uppfylls. Som ledare är du engagerad, närvarande och skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas. I det ingår att skapa ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga. Du har personalansvar för ett team om fem kollegor i Jönköping och en gruppchef i Skaraborg. Till dina arbetsuppgifter hör även resultatansvar och du ingår i ledningsgruppen.

På Riksbyggen välkomnas du till en trygg och innovativ arbetsgivare med god gemenskap. Du får möjlighet att arbeta utvecklingsinriktat med fokus på ledarskap, samtidigt som du driver energiförvaltningen mot en spännande framtid. Du arbetar gentemot hela marknadsområdet och är placerad på kontoret i Jönköping. Arbetet är förlagt under kontorstid där viss del av uppdraget sker kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från ledande befattning med resultat- och verksamhetsansvar. Du är en tydlig och drivande ledare med förmågan att skapa en öppen och förtroendeingivande dialog med dina medarbetare. Sedan tidigare är du van att leda människor genom förändring och har ett inkluderande och kommunikativt ledarskap. För att lyckas i rollen har du erfarenhet inom energi- eller fastighetsbranschen samt ett starkt intresse för området.

Du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Som person är du strukturerad, målmedveten, kommunikativ och har ett strategiskt förhållningssätt. Du har förmågan att se helheten och mervärdet i att skapa framgångsrika team, samtidigt som du vågar sätta tydliga förväntningar på dina medarbetare. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, attityd och drivkraft. Du trivs kring människor och är en relationsskapande, affärsmässig och resultatmedveten person med viljan att driva utvecklings- och förändringsarbeten.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. Tjänsten kräver B-körkort.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 30 juni 2022. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Poolia. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller 072-177 52 68.
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!