Leveranschef ekonomisk och teknisk förvaltning Jönköping

Leveranschef ekonomisk och teknisk förvaltning Jönköping

Leveranschef med ansvar för ekonomisk och teknisk förvaltning till Riksbyggen i Jönköping som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom fastighetsförvaltning.

I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Jönköping har ca 50 medarbetare. Verksamheten omfattar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt fastighetsservice.

Hos oss gör du skillnad
Som leveranschef på Riksbyggen har du som huvudsaklig uppgift att säkerställa att tjänsteleveransen fungerar effektivt och med hög kvalitet. Det är i dagsläget en verksamhet med 11 medarbetare. Inom teknisk förvaltning är uppdraget att hjälpa våra kunder att utveckla sina fastigheter långsiktigt där underhållsplanering, boende och hyresgästkontakter samt bollplank till styrelse och fastighetsägare är centrala delar. Inom ekonomisk förvaltning är vårt uppdrag att arbeta långsiktigt med föreningens ekonomi bl.a. budget, bokslut och lånehantering. I ditt ledaransvar ingår att på ett affärsmässigt sätt säkerställa rätt kvalitet i leveransen samt leda och fördela det dagliga arbetet. Du driver och utvecklar verksamheten tillsammans med dina medarbetare och skapar långsiktigt god lönsamhet och nöjda kunder.

Du ingår i marknadsområdets ledningsgrupp där vi tillsammans driver den strategiska och långsiktig utvecklingen. Du är arbetsgivarens företrädare och ansvarar för att genom öppen dialog säkerställa och utveckla god arbetsmiljö. Du kan även komma att ha en roll som ledamot i några av våra medlemsföreningar.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda människor i förändring och har ett kommunikativt och inkluderande ledarskap. Du är en drivande och tydlig ledare som har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och informera på ett tydligt sätt. Du som person är trygg och stabil i dig själv och har en god förmåga att samspela med medarbetare, kollegor och kunder. Du är lyhörd och möter dina medarbetare utifrån deras individuella behov samtidigt som du håller en tydlig linje i ditt arbete mot uppsatta mål. Du inspirerar, skapar engagemang och motiverar dina medarbetare.

Du har arbetat i ledande befattning tidigare och har erfarenhet av resultat- och budgetansvar. Vi tror att din bakgrund är från fastighetsbranschen och att du har erfarenhet av att arbeta med teknisk förvaltning. Du är skicklig på att skapa delaktighet för att nå framgång och att driva utveckling med ett affärsmässigt tänk inom olika verksamhetsfrågor. Du har akademisk utbildning på universitet-/högskolenivå alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har kunskaper inom ABFF, AB, ABT, ABK och erfarenhet av upphandlingar inom bygg och installationer. Du kommer ha stort eget ansvar och frihet att på egen hand och i samspel med dina medarbetare lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen. Tjänsten kräver körkort och egen bil. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 13 december 2020. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Kontakta marknadsområdeschef Rikard Karlsson, telefon: 036-108408 om du har frågor om tjänsten.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.riksbyggen.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!