Lastvagnssäljare Region Väst

Lastvagnssäljare Region Väst

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Vill du sälja det största och det bästa?

Vi förstärker vår försäljningsorganisation och söker nu en B2B-säljare som känner sig manad att investera tid och engagemang i ett nytt sammanhang och få representera ett mycket starkt varumärke. Du ansvarar för hela affärsprocessen, från första dialog till slutförhandling och leverans. Till din hjälp har du internt stöd i form av säljadministration och produktkunskap från våra egna specialister samt Volvo Lastvagnars led. Vår anläggning i Jönköping blir din utgångspunkt och du bearbetar såväl nya som befintliga kunder i ett distrikt där runt omkring. Du rapporterar till ansvarig försäljningschef och driver ditt arbete mot tydliga omsättnings- och resultatmål.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och letar efter en driven och målinriktad person som har förmågan att se affärsmöjligheter och kreativiteten att skapa anpassade helhetslösningar till kunder av skiftande storlek och behov. Intresse för marknad, kund och produkt finns naturligt hos dig och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B-fösäljning. Skulle du dessutom ha en bakgrund från vår bransch eller närliggande är det meriterande.

Tjänsten innebär ett uthålligt fältarbete och resor över hela ditt tilldelade distrikt. Du är helt enkelt där kunden är och lägger din planering därefter. Dina kunskaper i MS Office är goda och du är en van användare av olika försäljningsverktyg. Körkortsbehörighet C är ett plus. Din ansökan vill vi ha senast den 15 oktober, löpande urval gäller. Om du har frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Ulf Rudolfsson, tfn: 036-34 82 02, eller HR-chef Tina Edsmalm, tfn: 036-328169.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (26 dagar kvar)