Specialistsjuksköterska inom intensivvård

Specialistsjuksköterska inom intensivvård

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen!

Vi söker nya medarbetare och erbjuder tillsvidaretjänster på heltid. Du som söker är specialistsjuksköterska inom intensivvård. Du kommer arbeta både på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Att arbeta på Intensivvårdsavdelningen/Uppvakningsavdelningen innebär en spännande kombination av omvårdnad och teknologi. Du befinner dig i händelsernas centrum som en viktig kugge i ett team där olika professioner jobbar tillsammans för patientens bästa. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. Kompetensutveckling får du på våra kompetensutvecklingsdagar, K-dagar ca var 6:e vecka och på avdelningens klinikinterna utbildningstillfällen. Vi bedriver också utvecklingsarbeten inom många områden inom intensivvården och den postoperativa vården.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder i Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med
Som intensivvårdssjuksköterska är du den som formellt och praktiskt ansvarar för den mest kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Vården pågår med samma intensitet dygnets alla timmar. Du arbetar självständigt inom ramen för ordinationer och delegeringar med uppgifter av stor variation. Vi strävar efter en personcentrerad vård där en viktig del i din yrkesutövning är att möta patienten och närstående med information och trygghet. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset så som vid hjärtstillestånd, vid trauma. På Uppvakningsavdelningen ligger fokus på att säkerställa att det postoperativa omhändertagandet leder till ett tryggt uppvaknande efter operativt ingrepp. Målet är att minimera patientens upplevelse av obehag samt säkerställa återkomst/upprätthållande av stabila vitala parametrar.
Region Jönköping för digitala journaler genom dokumentationssystemet Metavision.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du har god förmåga att arbeta självständigt och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att göra bedömningar och prioriteringar i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Är du intresserad är du välkommen att kontakta ,Vårdenhetschef Agneta Dahlgren 010-242 13 78, Vårdenhetschef Siv Andersson 010-24-229 57 eller Vårdenhetschef Linda-Marie Olsson 010-24 213
Sista ansökningsdag är den 2020-09-20
Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Agneta Dahlgren
Telefon 010-242 13 78
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län!
Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fick en mycket bra sjundeplacering i Dagens Medicins sjukhusrankning 2018. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus. Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets större kliniker med ca 320 medarbetare. Vi har som ambition att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Vår gemensamma verksamhetsidé för kliniken är: Tillsammans skapar vi den bästa vården.