Specialistläkare mammografi

Specialistläkare mammografi

Mammografin, Röntgen, Region Jönköpings län

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad radiolog och ser gärna att du har en färdig alternativt pågående specialistutbildning inom mammografi. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av mammografi då du behöver kunna utföra alla de moment som ingår i mammografins arbete. För oss är det viktigt att du trivs i en miljö där utveckling står i fokus.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Mammografin kommer i årsskiftet 2020/2021 att flytta in i helt nya och välanpassade lokaler på Länssjukhuset Ryhov. Detta betyder att du kommer att få möjlighet att arbeta i en fantastisk arbetsmiljö med ny teknik. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Det här får du arbeta med
Som specialistläkare hos oss på mammografin har du ansvar för att självständigt utreda kliniska patienter med exempelvis ultraljud, biopsi och stereotaxi. Granskning av screening ingår också i ditt arbete. Du leder, alternativt deltar vid MDK samt handleder ST-läkare. Vi använder även MR i utredning vid behov. Du har mycket kontakt med patienter och samarbetar med övrig personal i bröstprocessen. Vi har ny, modern utrustning med DBT samt DBT-guidade biopsier. Utrustningen är förberedd för CESM.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du ansvarstagande och strukturerar ditt arbete väl. I mötet med patienten är du lugn och tillmötesgående och vill alltid patientens bästa. Du har en god förmåga att snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. I och med att du arbetar nära dina kollegor är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Röntgen är en utvecklingsintensiv verksamhet, och därför ser vi gärna att du trivs att arbeta i sådan miljö – så lovar vi att få dig att brinna för röntgen lika mycket som vi! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Theres Utberg 010 - 242 24 14 eller theres.utberg@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 29 november 2020. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Theres Utberg
Telefon 010 - 242 24 14
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Röntgen är en länsgemensam dygnetrunt-klinik med cirka 300 medarbetare och finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus. Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar.

Vi utför bland annat angiointerventioner, skelett- och lungröntgen, datortomografier, magnetkameraundersökningar, ultraljud och PET-CT. Område Mammografi tillhör länsröntgenkliniken i Region Jönköpings Län. Vi utför årligen cirka 10 000 kliniska undersökningar samt 36 000 hälsokontroller. Den kliniska verksamheten är förlagd till Jönköping. Hälsokontroller sker i Jönköping, i mammografivagnen på Höglandet samt på röntgen i Värnamo. Vi är ca 30 medarbetare och teamet som välkomnar dig bestående av bröstradiologer, röntgensjuksköterskor samt vårdadministratörer. Vi har Sectra Ris- och PACS.

Vi på Röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra ledord är säker och effektiv röntgen, nöjda kunder, attraktiv arbetsplats, och kontinuerlig utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs.