Sommarjobb, barnmorska

Sommarjobb, barnmorska

Kvinnoklinikerna, Region Jönköpings län

Sommaren kan kännas långt borta men vi har redan börjat leta efter sommarkollegor! Vill du ha en sjukt bra sommar tillsammans med oss? Sök idag!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller tar examen i juni 2020. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan!

Vi erbjuder dig

Inför sommaren 2020 anställer vi barnmorskor på sommarvikariat till våra kvinnokliniker på Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset i Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med oss. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning finns.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. Vi ger dig förutsättningar för att du ska ha en sjukt bra sommar hos oss!

Det här får du arbeta med

Som barnmorska arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. På vår klinik värnar vi om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande till BB/gyn vårdavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

I din ansökan har du möjlighet att ange vilken/vilka av våra sjukhus du är intresserad av. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Marsella Üre, 010-242 11 38, marsella.ure@rjl.se. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Marsella Üre
Telefon 010-242 11 38
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Barnmorska
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/?SearchString=sommar&Regions=*&OccupationGroups=*&Administrations=*
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Samtliga av våra sjukhus rankades högst i Dagens Medicins sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Kvinnoklinikens verksamhet har fokus på kvinnan och på vård från livets början till livets slut. Här ger vi vård till kropp och själ med medarbetare som har god människosyn. Här möter vi olika kulturer, både bland patienter och bland medarbetare. Läs med om våra verksamheter på rjl.se

Sök jobbet som Sommarjobb, barnmorskaTillbaka till lediga jobb

Dela