Psykosvårdens öppenvård, Jönköping

Psykosvårdens öppenvård arbetar för människor som är psykiskt långtidssjuka, främst med psykosdiagnos och som har varaktiga psykiska funktionshinder. Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god, effektiv behandling och vård. Nu söker vi en psykolog, varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet av yrket. Har du erfarenhet av psykiatri, habilitering eller annan behandlings- och/eller utredningserfarenhet så är det meriterande.

Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstider dag måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och intressant arbete där du får arbeta självständigt så väl som i nära samarbete med psykologkollegor. Möjlighet till vidareutbildning och extern handledning finns samt viss flexibilitet i upplägg av arbetsuppgifter.

Vi är en av de mest framträdande verksamheterna inom psykosvård i Sverige. Vi strävar efter att bedriva vården enligt senaste forskningsrönen och evidensbaserade metoder.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med
Vår målgrupp är patienter med psykossjukdomar men det är inte ovanligt med samsjuklighet vilket gör att mottagningen kommer i kontakt med patienter med en spridd problematik. Du kommer att arbeta med utredning, bedömning och behandling. Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god effektiv behandling och vård. Som psykolog hos oss ingår du i våra tvärprofessionella team.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef, Karl-Henrik Forsman, 010-242 33 79.

Sista ansökningsdag är 2021-05-02. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Karl-Henrik Forsman
Telefon 010-242 33 79
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges viktigaste jobb Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar och sex vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.
Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Inom öppenvården arbetar vi med specialistinsatser inom neuropsykiatri, beroendevård, psykosvård, allmänpsykiatri och psykiatrisk rehabilitering. Vi arbetar teambaserat med bedömning, utredning, behandlings- och rehabiliteringsinsatser.