IT-tekniker till kunder i Jönköping

IT-tekniker till kunder i Jönköping

Brinner du för IT-frågor och att ge service? Vi söker nu IT-tekniker till kunder i Jönköping med omnejd. Uppdragen är på konsultbasis med önskad start vid årsskiftet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Uppdragen kan innefatta att åtgärda incidenter, hantera beställningar, förfrågningar och livscykelhantering av dator och skrivare. Du kommer i din roll ge service till kunder på arbetsplatsen. I tjänsten ingår administrativa uppgifter och nära samarbete med andra på avdelningen.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning och har 1-3 års tidigare erfarenhet av IT-support. Som person är du väldigt noggrann, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du har hög stresstålighet, är ansvarsfull och kan arbeta självständigt efter genomgången introduktion. Du behöver ha gott lokalsinne och B-körkort då det förekommer resande i tjänsten. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Amanda Schill
Telefon 036-17 32 62
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (1 dag kvar)