Säljare inom laser

Säljare inom laser

Vill du jobba hos oss?

Vi växer och söker en driven säljare inom laser med Sverige och Norge som distrikt

Arbetsuppgifter

Du tar ett övergripande ansvar för att driva försäljningen inom laser samt utvecklar och förbättrar vårt affärserbjudande inom detta område. Då tjänsten är ny kommer fokus att ligga på nykundsbearbetning och lönsam tillväxt, men du kommer även att supportera övriga maskinsäljare på fältet inom just ditt produktsegment. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till Affärsområdeschefen för skärteknik.

Vem är du?

Du är idag en etablerad och driven affärsman med erfarenhet av att planera och driva större införsäljningsprojekt. Ditt specialistområde är förmodligen laser men du har också en bred kompetens inom produktion och maskininvesteringar och kan med lätthet sätta dig in i olika problemställningar som våra kunder står inför.

Du har fallenhet för att bygga de affärsmässiga relationer som krävs för att uppnå önskat resultat, och driver ditt arbete framåt med såväl struktur som engagemang. Vidare trivs du med att verka självständigt och kan omsätta våra kunders behov i lösningar och möjligheter som ger lönsamma affärer.

Vi tror att du är bosatt någonstans i södra Sverige då större delen av vår kundbas finns där men du har flexibiliteten att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till karriar@ravema.se, urval sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Per Selskog på tfn: 0370–488 78.
Mer info
Kontaktperson Per Selskog
Telefon 0370 - 488 78
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ravema.se
Sista ansökningsdag 13 okt (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ravema är en ledande partner till nordisk verkstadsindustri. Vi levererar högpresterande verktygsmaskiner, mätmaskiner, kringutrustning, service, verktyg och industriförnödenheter och är marknadsledande i både Sverige och Norge. Ravema grundades redan 1912 och har genom sin långa marknadsnärvaro, höga tekniska kompetens och agenturer för världsledande leverantörer byggt ett starkt varumärke. Vi har ca 120 anställda och ingår i LMT Group, som ägs av Liljedahl Group, en finansiellt stark industri- och handelskoncern.

Läs gärna mer på www.ravema.se