Projektekonom till myndighet

Projektekonom till myndighet

Vi söker nu en projektekonom till Jönköping. Har du minst tre års erfarenhet som projekt/redovisningsekonom och är intresserad av att jobba statligt? Då har vi ditt nästa uppdrag. Uppdraget som projektekonom startar nu i september och fortlöper 4 månader framgent. Tjänsten passar väl för dig som är självgående i ditt arbete och har goda färdigheter i ekonomi/bokföringssystem som Agresso. Känns detta lockande för just dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, kontorstider. Med start i september och för uppdrag 4 månader framåt.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som projektekonom sitter du på myndighetens ekonomiavdelning i nära samarbete med såväl projektledare som projektdeltagare liksom externa samarbetspartners och uppdragsgivare. I ditt uppdrag ansvarar du för att på olika sätt ge stödja projektets alla parter med dina kunskaper inom ekonomi.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):
  • Vara ekonomiskt stöd vid ansökningsförfarande, uppstart, budget/planering, löpande redovisning, avstämning och rapportering.
  • Ansvara för att nedlagd tid och upparbetade kostnader vid bokslutstidpunkter ger en rättvisande bild av den ekonomiska ställningen i projektet samt att redovisning sker inom ramen för lag och interna regelverk.
  • Tillhandahålla ekonomisk information till exempelvis uppdragsgivare, samarbetspartners och projektledare, säkerställa att avtal efterlevs.
  • Sammanställa information och dokumentation för ekonomisk uppföljning och rapportering.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet från liknande arbete.
  • Goda kunskaper i MS Office och avancerad erfarenhet från Excel.
  • Goda kunskaper i bokföringssystem (med fördel i Agresso).
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vi tror vidare att du är självgående och är snabb på att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Är du dessutom analytisk kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-10-05
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet från arbete med redovisning, arbete i en organisation med engelska som arbetsspråk, arbete med redovisning, erfarenhet från att självständigt planera och organisera arbetet och/eller erfarenhet av projektadministration ser vi det som starkt meriterande.