Montörer till välkänt företag!

Montörer till välkänt företag!

Har du erfarenhet av montering sedan tidigare eller tycker du att det är något som skulle passa dig? Inom ambulerandeområde Jönköpings Län söker vi nu duktiga och blivande montörer inom industrin.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har intresse för och/eller känner dig bekväm med montering av både större och mindre komponenter. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från montering. Om det är inom el, metall, plast, trä eller hus spelar mindre roll. Det viktigaste för oss är att du är flexibel, engagerad och besitter en vilja av att lära, förstå och utvecklas.

Det är ett krav att du innehar körkort och tillgång till bil då arbete kommer att utföras på olika orter inom Jönköpings Län. Truckkort och vana av lager och industriarbete är meriterande.

Viktigt att känna till är att uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Skiftarbete förekommer.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Jönköpings Län

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Ashur.Kanoun@Randstad.se

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.