Säljkoordinator till Rörets Industrier, Jönköping

Säljkoordinator till Rörets Industrier, Jönköping

Säljkoordinator

Jönköping

För oss är kundrelationer viktiga. En bra kundkontakt är lösningen på långvariga relationer, därför söker vi nu en administrativ säljkoordinator med fokus på export.

Om tjänsten

Detta är en arbetsplats med ett team som främjar driv, gott samarbete, rak kommunikation och korta beslutsvägar. Du uppmuntras till att skapa nya personliga utmaningar och arbetar med stort eget ansvar. Arbetet präglas av en internationell miljö där vi tillsammans skapar förutsättningarna för att kunna erbjuda kunden den bästa lösningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Orderhantering
  • Att koordinera order mot produktion
  • Att säkerställa leveranser
  • Logistikplanering
  • Koordination av kundspecifika lösningar


"Jag har arbetat på företaget i 16 år och det första jag tänker på är: Kul, jag har roligt på jobbet! Vi har ett tydligt mål att vi ska lyckas, är måna om varandra och arbetar gärna tillsammans för att nå målen. Det är ett härligt gäng med högt till tak där allas åsikter räknas. Vi arbetar utan prestige och hjälper varandra när det behövs.

Det mest stimulerande med jobbet är variationen i arbetet. Att få hjälpa kunderna bli nöjda är också en viktig och tillfredsställande del av arbetet såklart. Sen tycker jag det är kul att arbeta med produkter som i stort sett alla använder. Det finns många fördelar men om jag ska välja ut några av de viktigaste får det bli, härliga kollegor, korta beslutsvägar och en öppen kommunikation"

- Cecilia Adolfsson, marknadskoordinator

Din profil

För att lyckas som säljkoordinator hos oss önskar vi att du:
  • är noggrann med ett proaktivt och strukturerat arbetssätt
  • är prestigelös och relationsskapande med förmåga att driva långsiktiga relationer
  • gillar att arbeta med många kontaktytor och har lätt för att skapa förtroende
  • är självständig och målmedveten med hög social kompetens och ett stort eget driv
Då ditt fokus kommer ligga på våra exportkunder, i nära samarbete med vår produktion i Polen, krävs det goda kunskaper i engelska språket i både tal och skrift. Tidigare arbete med exportförsäljning är meriterande men inget krav.

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta VD Jonas Gustafsson på 036 - 312303.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rörets är marknadsledande i Skandinavien inom klädvård. Genom att producera strykbord och torkstativ med innovativa och funktionella lösningar är vi ett företag i framkant inom design och produktutveckling. Vår produktion finns i Polen, huvudkontor med lager, försäljning, marknad och produktutveckling hittar du i Jönköping, där 15 av våra 225 anställda sitter.

Rörets Industrier marknadsför förutom varumärket Rörets även Kungs som är marknadsledande inom bilvårdsprodukter och Maria - städprodukter för hemmet. Vi ingår i den finska koncernen Sinituote, med en omsättning på 600 milj sek.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, koordinator, administration