Kundorienterad IT-tekniker inom infrastruktur och molntjänster

Kundorienterad IT-tekniker inom infrastruktur och molntjänster

Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-tekniker kommer du arbeta med att hantera olika kunders IT-miljöer, hitta lösningar och både förenkla samt förbättra kundernas vardag. I vårt teknikteam arbetar vi ofta tillsammans i projekt men också löpande individuellt, vilket ställer höga krav på din förmåga att agera självgående och ta egna beslut.

Din profil
För att lyckas i rollen som IT-tekniker krävs det att du är teknisk intresserad, har en god social förmåga, vågar ta för dig, är pedagogisk då du ska kunna förklara olika tekniker för kunder samt tycka det är roligt med merförsäljning och kunna vända teknik till affärsnytta. Du är analytisk och gillar att lösa problem samt har lätt för att lära dig nya saker och arbeta med kunden i fokus.

Du kommer dagligen ha kontakt med kunder, leverantörer och kollegor så goda kunskaper kring svenska i tal och skrift är också ett krav.

Utbildning
Vi ser gärna att du har studerat på högskola med inriktning mot IT, nätverk, drifttjänster eller har erfarenhet som kompletterar en utbildning. Det är också meriterande att du har jobbat med IT kring företag tidigare men ej ett krav.

Önskad erfarenhet är kunskap om olika hårdvaror (klientdatorer, servrar), MS Windows infrastruktur och servermiljöer, virtualisering, backup och lagringslösningar, Databas MS SQL, MS Office och molntjänster (Office 365, Azure), nätverkskommunikation och säkerhet.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss skapar vi tillsammans en inspirerande arbetsplats där det alltid är nära till beslut. Vi satsar på våra medarbetares utveckling och har en företagskultur som präglas av sunda värderingar, humor, framåtanda och kamratskap. Vi gör årliga resor tillsammans för att sammansvetsa företaget och ha roligt tillsammans utanför arbetet.

Vårt kontor ligger vackert beläget i hjärtat av Jönköping och teknikteamet sitter med utsikt över Munksjön. Miljön är lugn och kreativ och vi har nära till gym och promenadstråk. Från kontoret i nyrenoverade lokaler på Herkulesvägen tar det bara några minuter att promenera in till centrala Jönköping med shopping- & restaurangstråk.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flexibilitet utefter eget ansvar

Övriga krav
B-körkort

Välkommen med din ansökan! Ev. frågor besvaras av Anders Grandt, 036 – 440 15 11.
Tjänsten kan komma att tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Anders Grandt
Telefon 036 440 15 11
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qsys.se/
Sista ansökningsdag 21 juli (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qsys är IT-företaget i hjärtat av Jönköping som brinner för molntjänster och ny teknik. Vi är IT- avdelningen som kunderna saknar och nyckeln till framgång för företag i ständig förändring. Vi verkar primärt inom SMB-segmentet där tekniken ligger i framkant och de senaste programversionerna är vardag. Nu måste vi bli fler så missa inte chansen att bli nästa person att ta plats i vårt skickliga teknikteam.