CAM - Beredare

CAM - Beredare

Prototal har fortsatta framgångar på marknaden och efterfrågan på våra produkter och tjänster bara ökar. Med anledning av detta så måste vi förstärka upp oss på vår CAM - beredning med ytterligare 2 kompetenta medarbetare.

Ditt uppdrag

Ditt huvudsakliga ansvar blir att utifrån gällande underlag skapa CAM-beredningar för våra CNC maskiner.
Som CAM-beredare arbetar du självständig med tätt samarbete med tekniker, och verktygskonstruktörer. Utifrån din profil så finns det stora möjligheter att anpassa ditt arbetsinnehåll. Du kanske är den som helst sitter vid datorn och bereder, men du kan likaväl vara den som gillar att vara med hela vägen från beredning till CNC körning.

Din profil

När det gäller din kompetens ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet av CAM - beredning. Har du dessutom använt dig av Power Mill så är det ett extra plus. Vana av avancerad skärande bearbetning är meriterande. Du behärskar Svenska i tal och skrift. Är du idag programmerare/ställare för CNC -maskiner och vill ta nästa steg i din utveckling, så kan du mycket väl vara den personen vi söker.

Förutom din kompetens lägger vi väldigt stor vikt på dina personliga egenskaper. I denna tjänst är det viktigt att du kan samarbeta då du kommer ha mycket kontakt internt med tekniker och verktygskonstruktörer. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ och gillar att hela tiden utveckla både dig själv och verksamheten.

Ditt erbjudande
I en platt organisation erbjuds du ett stort ansvar och möjligheten att arbeta fritt och självständigt. Denna tjänst innebär väldigt stora möjligheter att bestämma hur du vill jobba, både när det gäller arbetstider och distansarbete. Du blir en del i ett innovativt team som ständigt utmanar befintliga lösningar. Du erbjuds en unik möjlighet att arbeta med världsledande kunder och tekniskt avancerade produkter och med den senaste teknikutvecklingen.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Prototal med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

Placeringsort: Jönköping med stora möjligheter till distansarbete.
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Du ansöker om tjänsten på Stellaab.se senast 2022.08.19

Prototal Industries är Nordeuropas största leverantör inom 3D-printing, vakuumgjutning, aluminiumverktyg och formsprutning. Prototal Industries är din partner som bistår dig i hela kedjan, från prototyptillverkning till fullskalig produktion! Tillsammans med er ser vi till att ni når just det resultatet som ni önskar och era utvecklingskostnader och risker minskar. På vår enhet i Jönköping är vi 65 anställda och omsätter ca 130 MSEK. www.prototal.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.