Prototal söker Säljare

Prototal söker Säljare

Är du en prestationsorienterad och relationsskapande person med tidigare erfarenhet av försäljning? Vill du dessutom arbeta hos ett marknadsledande bolag som ingår i en kraftigt växande koncern? I rollen som teknisk säljare hos Prototal AB erbjuds du ett omväxlande arbete där du har ett stort eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare arbetar du både strategiskt och operativt. Du bygger långsiktiga relationer med nya kunder där du främst fokuserar på nyförsäljning inom Prototal Industries AB:s portfölj för plastkomponenter till utvalda kundsegment.

Ditt arbete omfattar hela försäljningsprocessen, allt från uppsökande kontakt, till att boka möten, följa upp, bearbeta samt att stänga affärer med målet att skapa tillväxt. Vidare är du delaktig på mässor. Uppsökande av kunder och bokningar till övriga säljare i gruppen ingår i arbetsuppgifterna.

I tjänsten förekommer resor inom Sverige med utgångspunkt från kontoret i Jönköping.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt arbetat med teknisk försäljning. Du motiveras av att söka upp och skapa affärer, är nyfiken på att förstå och analysera olika kunders unika behov. Som person är du van att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor.

Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor ser vi att du trivs att arbeta i team men även individuellt.

Tjänsten kräver att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska samt att du innehar B-körkort.

Låter det intressant?

Om detta låter spännande ska du ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om denna tjänst är du varm välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se