Procurator- SÄLJARE i Småland & Östergötland - Affärsområde Industrial Solutions

Procurator- SÄLJARE i Småland & Östergötland - Affärsområde Industrial Solutions

Vill du arbeta med branschens ledande varumärken?

Är du en målinriktad och driven person som brinner för kunden?

Då kan du vara vår nya kollega!

Nu förstärker vi ett av Sveriges ledande grossistföretag med en distriktsäljare inom Industrial Solutions. Vi på Procurator ser vår personal som en viktig tillgång och har genom åren skapat en fin atmosfär tillsammans där både medarbetare och kunder trivs.

Som säljare på Procurator kommer du att ansvara för företagets kunder i Småland och Östergötland inom affärsområdet Industrial Solutions. I rollen kommer du aktivt bidra till att vi når våra mål genom att bearbeta nya och befintliga kunder med vårt sortiment av packaging produkter. Din huvuduppgift blir att skapa relationer och göra affärer långsiktigt med kunder i utvalda branscher och de huvudsakliga produktområdena är well, tejp, och sträckfilm. Du ingår i ett starkt team säljteam på 8 personer som du arbetar nära tillsammans med i vardagen. I rollen ingår även att genomföra divisionens och/eller försäljningsområdets aktiviteter. Rapportering sker till försäljningschefen inom Industrial Solutions på Procurator.

Hos oss får du en gedigen introduktion och personlig utveckling inom en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda och utvecklas tillsammans. Du får ett utmanande arbete i en mycket positiv miljö, vi tror på energi!

Vem är du?

Vi tror du som söker har några års säljerfarenhet av B2B, gärna från konceptförsäljning. Du har tidigare erfarenhet av att göra lönsamma affärer med nyckelkunder utifrån ett helhetstänk. Det är meriterande om du har tidigare branscherfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i officepaketet.

Som person är du engagerad, driven och brinner för att göra affärer. Du är relationsskapande och vet att affärer görs mellan människor. För att lyckas i rollen kan du hantera komplexa affärssituationer, brinner för att alltid erbjuda kunden den bästa lösningen och driver processer mot avslut. Vi ser gärna att du har en fallenhet för att tänka i nya banor, för att på sätt bidra till nytänkande och utveckling både för kunden och för Procurator.

Är du vår nästa kollega?

- Tveka inte att höra av dig eller ansök redan idag.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Procurator Sverige AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Adam Sandström 076-129 67 27. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se sista ansökningsdag 2018-11-21.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 7 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Läs gärna mer på www.procurator.se.

Procurator är en del av OptiGroup.

OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice Solutions, Industrial Solutions, Printing & Creative Solutions och Retail & Reseller Solutions. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,5 miljard EUR under 2017 och 2 100 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 19 europeiska länder.