Procurator - SÄLJARE i Småland & Östergötland – Affärsområde Facility Solutions

Procurator - SÄLJARE i Småland & Östergötland – Affärsområde Facility Solutions

Vill du arbeta med branschens ledande varumärken?

Har du ett naturligt driv och trivs i en fartfylld arbetsmiljö?
Då kan du vara vår nya kollega!

Nu förstärker vi ett av Sveriges ledande grossistföretag med en distriktsäljare inom Facility Solutions. Vi på Procurator ser vår personal som en viktig tillgång och har genom åren skapat en fin atmosfär tillsammans där både medarbetare och kunder trivs.

Som säljare på Procurator kommer du att ansvara för företagets kunder i Småland och Östergötland inom affärsområdet Facility Solutions. I rollen har du som huvuduppgift att ytterligare utveckla vår redan starka position i denna del av landet och säkerställa att vi överträffar uppsatta målsättningar. Du ingår i ett starkt team med säljare, KAM och anbudsmedarbetare som du arbetar nära tillsammans med i vardagen. Rapportering sker till försäljningschefen inom Facility Solutions på Procurator.

Hos oss får du en gedigen introduktion och personlig utveckling inom en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda och utvecklas tillsammans. Du får ett utmanande arbete i en mycket positiv miljö, vi tror på energi!

Vem är du?

Vi tror att du som söker har arbetat med lösningsorienterad B2B-försäljning i minst 3 år, gärna med grossistaffären. Du har hög affärsmässighet med god förmåga att lyssna in och förstå kundens behov. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta mot såväl den offentliga som privata marknaden är detta meriterande.

Som person är du målinriktad, engagerad och bra på att bygga relationer. För att lyckas i rollen kan du hantera komplexa affärssituationer, ser helheten och är duktig på att förhandla. Du är inte rädd för att ta egna initiativ, har stark social kompetens och en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har fallenhet för att tänka i nya banor, för att på så sätt bidra till nytänkande och utveckling, både för kunden och för Procurator.

Är du vår nästa kollega?

- Tveka inte att höra av dig eller ansök redan idag.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Procurator Sverige AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Adam Sandström 076-129 67 27. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se sista ansökningsdag 2018-11-21.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Läs gärna mer på www.procurator.se.

Procurator är en del av OptiGroup.

OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice Solutions, Industrial Solutions, Printing & Creative Solutions och Retail & Reseller Solutions. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,5 miljard EUR under 2017 och 2 100 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 19 europeiska länder.