Uppdragsledare på Sweco

Uppdragsledare på SwecoOm Sweco
Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Som konsult på Sweco gör du skillnad. Du agerar expert och rådgivare tillsammans med kunniga kollegor. Här jobbar vi med de globala målen i nära samarbete med våra kunder och utvecklas som konsulter i spännande uppdrag. På Sweco är hållbarhet viktigt, i samhället såväl som i livet. Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och på så sätt få vardagen att gå ihop.

Gör skillnad tillsammans med oss!


Om tjänsten

Välkommen till ett välmående team med hög kompetens och framåtanda!

Som Uppdragsledare hos Sweco kommer du att få en otroligt kommunikativ roll med många kontaktytor. Din vardag är varierad och kommer bestå av många möten där du kommer driva uppdrag och ansvara för relationen med kunder. Du kommer utifrån kundens ställda krav - forma, styra uppdraget och resurs sätta projekten. Utöver detta kommer du att följa upp ekonomi och tider. Du kommer arbeta med upphandlingar och offerter. Här stakar du mycket din egna väg i vad du vill göra och bli.
Du startar din Sweco karriär med en genomtänkt introduktion.

Din kompetens

Skallkrav
  • Utbildad högskoleingenjör inom bygg
  • Minst 5års erfarenhet som konstruktör/projektör eller uppdragledare
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Erfarenhetfrån byggbranschen
Meriterande
  • Övriga språkkompetenser
Personliga egenskaper

Som person är du utåtriktad, driven och lyhörd. Du har hög social kompetens och känner dig bekväm i att hålla i möten, både internt och med kunder. Att skapa och bibehålla långvariga relationer är viktigt för dig.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Frödekrans
Telefon 0763-09 97 98
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procruitment.se/
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.