Systemtestare

Systemtestare

Om kunden
Vår kund jobbar med att förse professionella- och konsumentanvändare med utomhusprodukter inom skog-, park- och trädgårdsskötsel.
Från utveckling till färdiga produkter.

Om tjänsten

Som Systemtestare hos vår kund kommer du ingå i ett större team. Här får du möjlighet att jobba med ny teknik såsom radar, autonoma system och hela tiden finna nya sätt att testa på. Varje vecka sker planeringsmöten samt två stand-up möten för att internt dela med sig av kunskap i teamet. Det pågår ett tätt samarbete med utvecklingsteamet där kravspecificering sker i Jira. Testerna utförs både automatisk och manuellt där du kommer arbeta med automatiska tester.

Du kommer att arbeta med att skriva testa fall i Python, vara delaktig i att testa och utvärdera produkterna för att göra så bra produkter som möjligt.

Du jobbar strukturerat
för att snabbt kunna hitta fel på nya produkter, både på modeller som skall produceras eller precis börjat producerats.

Din kompetens

Skallkrav
  • Slutförd utbildning på minst YH-nivå, inriktning systemtest/mjukvarutest
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom test /mjukvaruutveckling
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet inom kvalitetssäkring
  • Scriptat och skapat automattester i Python
  • Erfarenhet av C programmering
Personliga egenskaper

Eftersom du har många kontaktytor i denna rollen ser vi att du som söker är en social och prestigelös person som tycker om att arbeta i team. Du är praktiskt lagd och tar personligt ansvar för ditt arbete.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid

Placeringsort: Huskvarna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.