Systemtestare mot PC-program

Systemtestare mot PC-program

Om kunden
Vår kund jobbar med att förse professionella- och konsumentanvändare med utomhusprodukter inom skog-, park- och trädgårdsskötsel.
Från utveckling till färdiga produkter.

Om tjänsten

Som Systemtestare hos vår kund kommer du ingå i ett större team där arbetet planeras tillsammans med Serviceverktygteamet. Nu pågår arbetet med att ta fram en ny version av serviceverktyget som ska fungera till alla produkter på bolaget som har någon typ av mjukvara i sig. På ett strukturerat, nyfiket och metodiskt sätt ser du till att rapporter, funktioner, loggar fungerar som det ska genom felsökning i programvaran. Du kommer arbeta med att testa produkter där du kopplar upp dessa via USB eller Blåtand. En produkt i taget testas för att se att programmet ger korrekta svar.

Din kompetens

Skallkrav
  • Högskoleingenjör, gärna civilingenjör med inriktning mjukvara / teknisk fysik / elektronik
  • Svenska
  • ch engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av att utvecklat PC programvara
  • Byggt
webbsidor

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, nyfiken och ihärdig. Du tar ansvar för de uppgifter du tar till dig och känner stolthet över det du släpper ifrån sig.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Januari 2021 eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Huskvarna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.