Servicedeskmedarbetare till CloudIQ

Servicedeskmedarbetare till CloudIQOm CloudIQ

CloudIQ gör din vardag enklare genom att leverera smarta lösningar för allt som rör infrastruktur i molnet. Vi arbetar med ett aktivt hållbarhetstänk och skräddarsydda lösningar, vilket bidrar till både ökad användning och effekt av er investering.

Enkelt, smart och småländskt.

Om tjänsten

Välkommen till CloudIQ- ett nystartat bolag där alla får sin röst hörd!
Här kommer du in ett kompetent team om fyra personer med stora möjligheter att utvecklas inom det tekniska, utifrån din erfarenhet och dina önskemål.

Här händer mycket med många spännande projekt där du får jobba med att hjälpa kunderna med sina infrastrukturlösningar ur ett IT- och informationssäkerhetsperspektiv.

Hos CloudIQ startar du med en genomtänkt introduktion och vid din sida kommer du få en mentor. Du kommer få utbildning i interna system och gå igenom arbetssätt och lär känna kunderna och deras specifika krav.

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsdag kommer vara varierad och innehålla allmänna supportärenden, både högt och lågt. Allt från bildskärmar till support av annan hårdvara. Du supportar bolagen inom koncernen med användarsupport inom Office365, bland annat med uppsättningar och borttagning av konton.

Du planerar din dag självständigt och prioriterar dem utefter ärendets krav och genomför även kundbesök.

Din kompetens

Skallkrav
  • Erfarenhet inom servicedesk / utbildning inom IT
  • Grundläggande förståelse för molnlösningar och i synnerhet Azure
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande kompetenser
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik
  • Erfarenhet av IT-supportarbete
  • Erfarenhet av felsökning inom infrastruktur
  • Kunskap inom Active Directory
  • Office365
  • Goda kunskaper inom Azure
Personliga egenskaper

Som person trivs i mötet med andra människor och får energi av att hjälpa människor med bra lösningar. Du är ödmjukt pedagogisk i felavhjälpning och ger ett snabbt och bra bemötande med stort lösningsfokus för att kunden skall bli nöjd.

Förutom ditt tekniska intresse har du en positiv grundsyn.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.