Mjukvaruutvecklare inom kommunikationssystem

Mjukvaruutvecklare inom kommunikationssystem

Om kunden
Kunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell.
Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team bestående av fem rutinerade mjukvaruutvecklare och RF-ingenjörer. Snart lanseras nya spännande projekt och inför detta behöver teamet utökas. Här får du möjlighet att vara med från idé till färdig produkt. I starten får du gå igenom en väl genomtänkt introduktionsprocess där du får möjlighet att lära känna dina nya kollegor och delta i pågående projekt med stöttning av dina kollegor.

Teamet arbetar scrum-baserat för att gemensamt lösa uppgifterna under utvecklingen, såsom kravanalys och kravnedbrytning, design, implementering och test.

Dokumentation, som är en viktig del av ditt arbete, sker på engelska. Arbetsverktyg du kommer jobba med: VHDL, C, C++, C# och Python.

Resor runt om i världen ingår i tjänsten, för att följa upp, testa och utbilda kunder i nyttjandet av produkterna som du och ditt team utvecklar och förbättrar.

Din kompetens

Skallkrav
  • Högskoleingenjör inom mjukvaruutveckling
  • Flytande svenskai tal och skrift
Meriterande

Erfarenhet av;
  • Radioteknik
  • Signalprocesser
  • Digitalafilter
  • HiFi- utrustning
  • Bildbehandling
  • Testdriven utveckling
Personliga egenskaper

Som person är du prestigelös, analytiskt lagd och har förståelse för komplexa algoritmer. Du är initiativintensiv vilket innebär att du är motiverad och intresserat engagerad med rätt inställning och har stor vilja av att lära.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköpingsområdet

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.