Geometrisäkringsspecialist

Geometrisäkringsspecialist

Om kunden
Vår kund jobbar med att förse professionella- och konsumentanvändare med utomhusprodukter inom skog-, park- och trädgårdsskötsel.
Från utveckling till färdiga produkter. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänsten

I rollen som Geometrisäkringsspecialist kommer du att arbeta med att supporta och driva utveckling av mekanisk kravställning i nära samarbete med bolagets mekanikkonstruktörer. Du kommer ingå i ett större team om cirka 40 personer uppdelat i flera grupper där två erfarna Geometrisäkringsspecialister finns med.

Den första tiden kommer ha en en mentor vid din sida som har stor erfarenhet inom området geometrisäkring. Du kommer att fokusera på att knyta kontakter inom företaget, få specifik produktkunskap samt lära dig verktygen som används för geometrisäkring.

Arbetsuppgifter

Typiskt kommer du vara med tidigt i nyutvecklingsprojekt och bryta ner funktionella, regulatoriska och estetiska krav till mekaniska på ingående komponenter och delsystem i form av form&läge kravsättning. Du kommer verifiera kravsättningen via simuleringar
(3-dimensionellt) och sedermera följa upp utfall vid mätning av fysiska detaljer. Detta i nära samarbete med mekanikkonstruktörerna för att åstadkomma robusta konstruktioner.

Merparten av arbetet sker i 3DCS. Du kommer agera bollplank och supporta de 26 konstruktörerna i denna rådgivande roll gällande metod och måttsättning.

Din kompetens
Vi söker dig som har goda kunskaper inom Form&läge kravsättning, antingen genom en högskoleutbildning inom maskinkonstruktion eller skaffat dig motsvarande kunskap inom geometrisäkring genom några års erfarenhet som mättekniker och är nu intresserad av att utvecklas vidare.

För dig är det lätt att förstå skillnaden mellan den teoretiska världen, skapad i CAD-miljö, och den fysiska verkligheten med sina variationer speciellt formbundna detaljer så som formsprutade plastdetaljer.

Du behärskar Catia V5 och/eller annat CAD program och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av robusta konstruktioner och förstår utvecklingsfasen från koncept till färdig produkt. Har du dessutom erfarenhet av marknadens programvaror för simulering av toleranser och form&läge kravsättning, så som RD&T eller 3DCS ses det som extra meriterande.

Personliga egenskaper

Som person har du har god förmåga att leda dig själv och har ett driv att utveckla nya arbetssätt samt är lösningsorienterad. Du är bra på att kommunicera och förstå andra intressenters behov för att få till ett bra resultat ur ett helhetsperspektiv.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: April 2021 eller tidigare enligt överenskommelse

Placeringsort: Huskvarna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.