Embedded utvecklare

Embedded utvecklare

Om kunden
Vår kund jobbar med att förse professionella- och konsumentanvändare med utomhusprodukter inom skog-, park- och trädgårdsskötsel.
Från utveckling till färdiga produkter.

Om tjänsten
I rollen som blåtandsprogrammerare kommer du att arbeta med mjukvara för blåtandskonnektivitet. Du kommer arbeta hårdvarunära och verktygen du använder är debugger och oscilloskop.

Teamet består idag av 15 personer varav två medarbetare arbetar med blåtandsprogrammering. Här får du vara en del av att underhålla, söka buggar och utveckla blåtandskonnektivitet i företagets välkända produkter.

Du startar din resa med en grundlig introduktion där du har en mentor vid din sida du fokuserar på att knyta kontakter inom företaget, få specifik produktkunskap samt lära dig verktygen som används.

I rollen får du stor frihet där du får vara med att ta fram utvecklingsmetoder och vilken väg gruppen skall ta framåt.

Din kompetens

Skallkrav
  • Utbildad högskoleingenjör eller motsvarande inom datateknik och C programmering
  • Grundläggande HW
kunskaper förstå ett kretskorts uppbyggnad

- Engelska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Relevant
arbetserfarenhet inom blåtandsprogrammering
  • Python
  • Förståelse för agila
metoder

- Svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående där du löser uppgifter från start till mål. Du är driven, initiativrik och har tålmodig som trivs med många kontaktytor.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköpingsområdet

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.