Rekryterare till Poolia Jönköping

Rekryterare till Poolia Jönköping

Är du genuint intresserad av att hitta rätt person till rätt plats? Vill du vara en del av ett både framgångsrikt och välmående kontor? Vi på Poolia arbetar med rekrytering och bemannning inom tjänstemannasektorn och växer ständigt. Nu söker vi en driven och positiv rekryterare till vårt kontor i Jönköping. Här erbjuds du ett omväxlande arbete i en modern bemanningskoncern med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang.

För att trivas i rollen som rekryterare krävs att du gillar mötet med människor, är duktig på att driva processer framåt med kvalitet, är affärsmässig och vill fatta självständiga beslut.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som rekryterare i vår verksamhet ansvarar du för att utifrån kundens behov matcha rätt kandidater med våra uppdrag och processer som främst berör vår bemanningsverksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Personliga djupintervjuer
  • Utformning av webbannonser
  • Sökning av kandidater
  • Urval och administration av ansökningar
  • Telefonintervjuer
  • Referenstagning
Vi behöver dig som är beredd att axla ansvaret av ett självständigt arbete, ofta mot utmanande tidsplaner med kvalité och affären i fokus. Rollen innebär dagliga kontakter med våra kandidater och kunder via telefon, digitala kanaler och personliga möten. Du kommer också att delta vid olika aktiviteter, event och mässor. Som rekryterare kommer ingå i Poolias hyr-team som består av en kundansvarig säljare och två konsultchefer.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett antal års arbetslivserfarenhet från likande arbetsuppgifter alternativt har en bakgrund där du arbetat i en koordinatorsroll där människor och kommunikation har stått i fokus. Det är en fördel om du har arbetat i projektform eller i en konsultverksamhet. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom kommunikation eller HR. Har du dessutom kunskaper om arbetsmarknaden och kring våra fokusområden är det meriterande.

Du är organiserad och noggrann och förstår vikten av att hantera kandidater och personuppgifter på ett respektfullt sätt. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du är en trygg person som har en väl utvecklad förmåga att lyssna. Du är van att arbeta självständigt och att själv skapa dig förutsättningar för att nå målet.Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Då du kommer att formulera texter självständigt - i form av annonser, kandidatkommunikation med mer, behöver du ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig kreativt i tal och skrift. Du är den som vill växa tillsammans med oss och vill hjälpa våra ambitiösa kunder, kandidater och konsulter till ökade framgångar.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.
Mer info
Kontaktperson Linnea Broman
Telefon 036 17 32 61
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)