IT-Tekniker till tillverkande företag i Nässjö

IT-Tekniker till tillverkande företag i Nässjö

Brinner du för IT och vill få chansen att tillhöra en spännande organisation? Till en tillverkande kund i Nässjö söker vi nu en IT-Tekniker med önskad start omgående. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt sex månader framöver med möjlighet till anställning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

IT är en viktig del i såväl tillverkningsprocessen som administrativt och i rollen som IT-Tekniker ansvarar du för support, administration och installation av lokala servrar och klienter. Du kommer att hjälpa till att supportera hårdvara ute på plats och samtidigt utveckla medarbetarnas IT-färdigheter. I rollen ingår även administration och support för lokala applikationer, nätverk och WiFi samt support av telefon- och mobillösningar. Du kommer arbeta proaktivt när det kommer till webbplatssystem och verktyg, samt administrera och supportera för lokal IT-säkerhet och Endpoint Protection.

Vem är du?

För att passa i tjänsten har du relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet som IT-Tekniker. Som person är du självständig, serviceinriktad och stresstålig. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Eftersom resor kan förekomma krävs det att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Amanda Schill
Telefon 072-078 27 01
Område Jönköping stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)