Innesäljare till intressant företag i Jönköping!

Innesäljare till intressant företag i Jönköping!

Vi söker nu två stycken engagerade och drivna innesäljare till en av våra kunder i Jönköping. Önskad start är omgående och uppdraget löper fram till den sista juni. Urval sker löpande så tveka inte, ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som innesäljare kommer du att arbeta med införsäljning via telefon. Du kommer även att ta emot beställningar, skicka offerter och ordrar. Du arbetar med mindre och medelstora kunder. Du kommer arbeta kontorstider måndag till fredag.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en eftergymnasieutbildning och gärna någon utbildning inom sälj. Viktigt att du besitter en administrativ förmåga och att du är van vid att möta företagskunder. I tjänsten handlar det om att i hög grad lyssna och supporta våra kunder samt förstå deras behov och därefter ge ett förslag på lösning och administrera ordern internt med många kontaktytor. Det är viktigt att du har energi och ett stort brinnande intresse för försäljning.

Som person är du utåtriktad, noggrann och stresstålig med ett stort kundfokus. Du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och det är meriterande om du även behärskar engelska. Du är en teamspelare, trivs att samarbeta tillsammans med andra för att nå dina och företagets uppsatta mål.

Konsultrollen

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.