Student till kundtjänst inom logistik

Student till kundtjänst inom logistik

Till en av våra kunder inom logistik- och transportsektorn söker vi nu en serviceinriktad student till företagets kundtjänstsavdelning. Uppdraget är heltid under sommaren samt extra vid behov under höst och vinter och innebär någon dag i veckan, mer vid lov. Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och vill ha en rolig tjänst under hela din kommande studieperiod.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten innebär kundservice mot företagets kunder, exempelvis genomförande av bokningar samt att vara behjälplig vid frågor eller funderingar.

I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Hantera försändelser inom Sverige och utomlands
  • Daglig kontakt med underleverantörer
  • Kontakt med speditörer i Norge, Finland och Danmark
  • Kundservice via telefon och mejl
Vem är du?

Vi söker dig som studerar på högskolan och är i början av din utbildning. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.
Det är meriterande om du har förståelse för transportbranschen och har erfarenhet av kundservice.

Som person är du kundorienterad med hög servicekänsla, du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att organisera och planera. Du är flexibel och räds inte att hoppa in med kort varsel, gillar att hålla många bollar i luften och har en god förmåga att hantera stress. För att trivas med tjänsten behöver du även vara självgående, ha en god samarbetsförmåga och vara en lagspelare.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)