Teamleader - Kundtjänst till logistikföretag i Jönköping

Teamleader - Kundtjänst till logistikföretag i Jönköping

Älskar du service? Har du lätt för att bygga och vårda relationer med kunder och underleverantörer? Då kan du vara den TeamLeadern vi söker till vår kunds kundtjänstavdelning Jönköping!

Tjänsten är en inhyrning som konsult på sex månader med ambitionen att därefter gå över till kunden i anställning. Önskad start omgående. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att ansvara för samt delta i den dagliga operativa driften inom kundtjänsten. I uppdraget som Teamleader har du ansvar för personalplanering och även B2C upplägg för kundservice. Du bidrar till företagets och avdelningens mål för kundnöjdhet bland annat genom att coacha dina medarbetare.

Vem vi söker
  • Som sagt, du brinner för service
  • Inneha relevant utbildning inom logistik/ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom kundservicearbete
  • Kunskap om svensk arbetstids- och miljölagstiftning
  • Mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att kunna bygga och vårda interna relationer samt externa relationer med kunder och underleverantörer
  • God förståelse av nordiska språk och kunskap i engelska i tal och skrift
  • Datakunskap krävs och god förståelse i MS Office och erfarenhet av webbaserade program
  • Kunskap om transportbranschen är meriterande.
Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.