Driven receptionist/administratör till företag i Nässjö

Driven receptionist/administratör till företag i Nässjö

Trivs du i händelsenas centrum och tycker om att vara den klassiska spindeln i nätet? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker dig som vill möta kunderna, är en hejare på administration, har skinn på näsan och bidrar med humor!

Om tjänsten

Till vår kund i Nässjö söker vi dig som kan starta omgående och initialt arbeta 2 månader. Uppdraget är på konsultbasis med goda möjligheter till förlängning eller anställning.
Kunden är ett modernt, kaxigt, framgångsrikt och snabbt växande företag i återvinningsbranschen. Du kommer jobba mitt i verksamheten tillsammans med ledningen av företaget.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänsten innebär första kontakten med kunder och leverantörer, både på plats och i telefon. Du kommer vara hela företagets ansikte ut mot besökarna, så stor vikt läggs vid din personlighet. Du kommer sköta förekommande administration såsom registerhållning, fraktdokument, ankomstregistrering och mer där till.
För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa inom företaget och få ta sig an ansvar och fler uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi/administration på minst gymnasienivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och är van att arbeta i olika system. Har du viss ekonomisk erfarenhet ses det som meriterande.
Störst vikt läggs vid din personlighet, ditt driv och att du trivs i en fartfylld organisation med högt i tak.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Frödekrans
Telefon 036-17 32 62
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (5 dagar kvar)