Supportmedarbetare på deltid till IT-support i Jönköping

Supportmedarbetare på deltid till IT-support i Jönköping

Till Jönköpings Kommun söker vi nu en medarbetare till IT-supporten. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och är förlagt till två heldagar i veckan och pågår initialt fram till sista juni 2019. För rätt person finns eventuellt möjlighet till förlängning därefter.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i supporten arbetar du i första och andra linjens support med IT-ärenden. Dina primära arbetsuppgifter kommer att bestå i att hantera kontobeställningar, både nya men även kompletteringar i befintliga användarkonton. Arbetet genomförs i AD och beställningarna kommer in i ärendehanteringssystemet Footprints. Du arbetar även i VISMA personal, detta för att kunna göra kontroller på inkomna beställningar.

Supporten är en nyckelfunktion i Jönköpings Kommuns IT-avdelning och man arbetar efter klara och tydliga mål för att kunna ge den hjälp och det stöd till kommunens användare som de behöver.

Vem vi söker

Vi söker dig som är positiv och glad och som gillar att ge service inom IT. Du har troligtvis arbetat med liknande uppgifter tidigare och ser vikten av att kunna bemöta olika kunders nivåer.

För att lyckas i denna roll har du arbetat med AD tidigare och känner dig bekväm i att ge service och arbeta i ärendehanteringssystem.

Konsultrollen

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.