Projektekonomer

Projektekonomer

Till vår kund i centrala Jönköping söker vi flera projektekonomer. Tjänsterna är på konsultbasis alternativt att du har eget företag och vill arbeta som underkonsult. Önskad start är omgående och uppdragen beräknas pågår fyra månader framöver.
Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektekonom kommer du arbeta med att:
  • bistå projektledare inom forskningsområdet med ekonomiskt stöd vid ansökningsförfarande, uppstart, budget/planering, löpande redovisning, avstämning och rapportering
  • i nära samarbete med projektledare, ansvara för att nedlagd tid och upparbetade kostnader vid bokslutstidpunkter ger en rättvisande bild av den ekonomiska ställningen i projektet samt att redovisning sker inom ramen för lagar och interna regelverk
  • bistå uppdragsansvariga i uppstart, budget/ planering, löpande redovisning, avstämning och rapportering.
  • ansvara för ekonomisk information till uppdragsgivare, samarbetspartners, projektledare, ledningsfunktioner inom fackhögskolorna och koncernen samt säkerställa att avtal efterlevs
I arbetet ingår även att i nära samarbete med projektledare, projektdeltagare, externa samarbetspartners och uppdragsgivare upprätta, samla in och sammanställa information och dokumentation som efterfrågas för ekonomisk uppföljning och rapportering.

Vem vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen på minst kandidatnivå inom relevant ekonomisk utbildning och arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst tre år. Avancerad erfarenhet från Excel och goda kunskaper i tal och skrift både i svenska och engelska är ett krav.
Har du erfarenhet från projektadministration och tidigare erfarenhet i ekonomisystemet Agresso är det meriterande.

Du är van vid att arbeta självständigt planera och organisera arbetet.
Som person är du kommunikativ och serviceinriktad med en god samarbetsförmåga. Dessutom är du analytisk och har en förmåga att under begränsad handledning sätta sig in i arbetsuppgifter.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.