Ekonomiassistent leverantörsreskontra till internationell koncern

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till internationell koncern

Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Uppdraget är på konsultbasis hos en större internationell koncern i Jönköping. Önskad start omgående och uppdraget förväntas pågå till och med maj med goda möjligheter till förlängning.
Observera den korta ansökningstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha titeln Accounts payable clerk och framförallt arbeta med leverantörsreskontra inriktad mot omkostnader. I det dagliga innebär detta verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, kontering och fakturamatchning. Rollen innebär många kontakter både internt och externt med leverantörer, samt ett aktivt och kontinuerligt deltagande i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen och tillhörande funktioner. Avdelningen arbetar intensivt med sin digitala förändringsresa vilket innebär att arbetsuppgifter och system kan komma att ändras under resans gång.

Vem vi söker

Vi söker dig med som är nyexaminerad inom ekonomi från högskola eller yrkeshögskola eller dig med kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra. Ett digitalt mindset och ett intresse för IT kommer att underlätta ditt arbete. Goda kunskaper i affärssystemen SAP, Readsoft och Coupa är meriterande. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, serviceinriktad och tycka om att ha många interna och externa kontakter. Vidare trivs du bra med många olika arbetsuppgifter och du är en utpräglad lagspelare som drivs av gott samarbete med kollegor. Utmärkt kommunikativ förmåga både på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om Poolia

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.