Öppet hus för ekonomer tisdagen den 26 mars!

Öppet hus för ekonomer tisdagen den 26 mars!

Är du ekonom och intresserad av en ny utmaning? Alternativt nyexaminerad ekonom och är i början av din karriär? Vi söker just nu efter ett flertal ekonomer till våra kunder i Jönköpings län. Därav bjuder vi in till öppet hus för drop-in intervjuer och mingel.
Datum: Tisdagen den 26 mars
Tid: 13:00- 16:00.
Plats: Norra Strandgatan 4, ring på porttelefonen och ta hissen upp till andra våningen.
Varmt välkommen!

Vi söker

Just nu söker vi:
  • Ekonomiassistenter
  • Controller
  • Redovisningsekonomer
Vi vill även utöka vårt nätverk inför kommande rekryterings- och bemanningsuppdrag, så tveka inte att komma förbi!

Varför Poolia?

Varför Poolia?
Vi arbetar med alla typer av tjänstemän, men framförallt har vi trettio års erfarenhet av ekonomitjänster. Därav har vi ett återkommande flöde av spännande och kvalificerade ekonomitjänster.

Att arbeta som konsult

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.