Direktförsäljare/Distriktschef med möjlighet till en plats i Managementteamet

Direktförsäljare/Distriktschef med möjlighet till en plats i Managementteamet

P&P har varit verksamt sedan 1992. Vi är ett alltomspännande kreativt grossistföretag. P&P har ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare och tillverkare. Vi levererar underhållsprodukter (99% till slutanvändare) till såväl bygg- & fastighetssektorn som industri-, lantbruk, fordonssektorn, storkök och restaurang. Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer inom stat, landsting och kommun.

Vi vill erbjuda dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utveckla dina säljaregenskaper. För rätt person så är lönen i P&P netto det du tjänar brutto hos liknande bolag.

Vi söker just nu en Direktförsäljare/Distriktschef som är intresserad av direktförsäljning och vill arbeta självständigt i ett team samt ta en möjlighet att erövra en långsiktig framgångsrik karriär i P&P. Som distriktsansvarig har du en nyckelroll i organisationen och har stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vill du få gehör för ditt entreprenörskap i en växande organisation och framåtsträvande miljö är detta chansen för dig!

Vi söker en ambitiös hungrig och driven direktförsäljare eller en person som vill lära sig direktförsäljning som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Du kanske har drivit eget, älskat ditt arbete men kanske varit tvungen att avveckla, konkurs eller liknande. Inga problem, bara du kan och älskar direktförsäljning. Gärna erfarenhet från NCH-gruppen eller liknande bolag.

Vi välkomnar mer än gärna både manliga och kvinnliga sökande, vi stärker nu upp i dom sista lediga distrikten i Sverige utav våra 25 distrikt. Lediga områden är nu Stockholm, Skåne, Jönköping och Fyrstad.

P&P består av två enheter. Enhet två arbetar över lite större distrikt (2 län) med vissa utvalda kundgrupper. Därigenom kan man bo i princip var som helst i Sverige, även där vi inte söker direktförsäljare idag.

Vi kan på sikt eventuellt erbjuda Managementroll med möjlighet till delägarskap i P&P Technology AB och att långsiktigt säkra sin framtid i fastighetsbranschen. Mångårig erfarenhet inom försäljning och dokumenterad erfarenhet av direktförsäljning är meriterande.

All rekrytering till Managementteamet sker alltid internt från distriktschef.
Vi kommer inom de närmsta åren tillsätta 3-4 tjänster i Managementteamet varav en tjänst i Norge.

Vi erbjuder:
  • Heltidsjobb tillsvidare
  • Bra lön - med stor möjlighet att påverka
  • Utbildning
  • Bonus
  • Finns möjlighet till tjänstebil
Låter detta intressant så tveka inte att söka till P&P Technology.

För mer information om P&P, gå gärna in på vår hemsida, www.p-p.se
Har du några frågor eller funderingar kring denna tjänst är du välkommen att kontakta Fredrik Hermansson, VD, 0730-777 852
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hermansson, VD
Telefon 0730-777 852
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.p-p.se
Sista ansökningsdag 29 jan 2022 (1 dag kvar)