Sales Manager

Sales Manager

Sales Manager 
Västra Götaland, Småland, Stockholm, Skåne

Drivs du av att arbeta i en bred försäljningsroll med stor möjlighet att påverka och fortsätta utveckla försäljningen i Sverige? Vill du bli en del av ett företag under stark tillväxt som avser att växa ytterligare? Då kan Pierre Billackering vara din nästa arbetsgivare! 

Arbetsuppgifter 
I din roll som Sales Manager kommer du att fortsätta utveckla försäljningen av lackeringstjänster hos befintliga kunder men även ansvara för att förvärva nya kunder. Kundbasen består av mindre skadeverkstäder samt större kedjor utspridda över landet. Förhandling med försäkringsbolag ingår också som en naturlig del i arbetet. 

Som Sales Manager ser du det som en utmaning att omvandla Pierre Billackering från att vara en leverantör till att bli en långsiktig partner mot våra kunder. Du kommer att arbeta nära chefer på alla nivåer inom företaget, du rapporterar direkt till VD och har en viktig roll i ledningsgruppen.

Du driver hela säljprocessen med stöd från övriga i organisationen och har ett resultatansvar. Resor förekommer frekvent då företaget har anläggningar från Uppsala till Malmö.

Då detta är en ny roll så har du stor chans att påverka och forma rollen.

Profil 
Vi söker dig som har

  • 3-5 års erfarenhet från liknande position 
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift 
  • B-körkort 
  • Erfarenhet från branschen är meriterande men inget krav

För att trivas och lyckas i rollen har du lätt för och tycker om att samarbeta och bygga relationer både internt och externt. Du är strukturerad, noggrann och en problemlösare. Du tycker om kundkontakt och älskar att göra affärer. Du har erfarenhet och vet vad som krävs vid implementering av nya kunder. 

Vi erbjuder 
En spännande roll i ett företag som växer kraftigt. Du erbjuds en nyckelroll med stort ansvar där din insats kommer göra skillnad för företaget. God utvecklingsmöjligheter finns då vi är ett företag på frammarsch.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Pierre Billackering AB är Sveriges ledande billackeringsföretag och har under en relativt kort tid vuxit till ca 200 anställda fördelade på 28 anläggningar i Sverige, fördelade från Uppsala i Norr till Malmö i söder. Pierre Billackering AB ingår Pierre.dk Autolakering A/S som i sin Tyska IRS Holding GmbH. IRS är marknadsledare i Europa inom skadereparationer och billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har koncernen även anläggningar i Tyskland, England och Belgien. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att fortsätta att växa kraftigt på den svenska marknaden.

Läs mer på https://www.pierre.dk/sv/ 

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!