Kundservicemedarbetare/Innesäljare

Kundservicemedarbetare/Innesäljare

Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer, är tekniskt intresserad och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? PerformIQ söker för kunds räkning en viktig spelare i laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Nu söker vi en driven innesäljare/kundservicemedarbetare till deras framgångsrika team i Jönköping. Rollen är bred och därför söker vi efter just dig som trivs med en flexibel och varierande arbetsvardag. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Detta kommer bland annat innebära att du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering, kundsupport och inköpsfrågor. Du kommer ha ansvar för kunder och samarbeta med dina kollegor gällande alla uppgifter. Vidare kommer du vara behjälplig med kundservice även i butiken och stötta dina kollegor med lagerhantering och leveransen av varor. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

I rollen kommer du till exempel också att:
  • Ta in offert och order
  • Hantera reklamationer och leveransuppföljning
  • Betjäna butikskunder
  • Packning och leverans av gods samt mottagnings- och leveranskontroll
PERSONPROFIL

Vi söker dig som letar efter ett varierat arbete, där vi tror att du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen har du:
  • Generella it-kunskaper
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar teknik/industri, administration, service eller försäljning. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Jönköping

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesälj, kundservice, säljare, kundsupport, administration, ordermottagning, säljsupport, inköp, koordinator, inköpskoordinator, butik, lager
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.