Garantisamordnare

Garantisamordnare

Region Sydost inom Peab Sverige AB söker en Regional Garantisamordnare med fallenhet för metodik och struktur.

Vår verksamhet utför ny- och ombyggnationer inom Östergötlands, Jönköpings, Kronobergs och Kalmar län. Som Regional Garantisamordnare har du som uppgift att stödja vår region i såväl garantiärenden som erfarenhetsåterföring. Du kommer vara ett viktigt verksamhetsstöd till de chefer inom regionen som behöver hjälp i garanti- och försäkringsfrågor. Det är främst operativt arbete med en tydlig strävan mot att verka mer strategiskt. Du kommer tillhöra stabsfunktionen och arbeta över hela regionens geografi.

Arbetsuppgifter

Du är ansvarig för att samordna regionens garantiärenden men också se till att garanti- och ansvarstid följs upp på ett enhetligt och metodiskt sätt. Du kommer ha en aktiv roll vid överlämnande från produktionen till garanti och du kommer att arbeta med att få en enhetlig kommunikation gällande erfarenhetsåterföringen i regionen.Du kommer ha en rådgivande roll i prognosarbetet gällande garantiprojekten.

Arbetsuppgifterna kräver en hel del detektivarbete och tålamod då vissa garantiärenden är kopplade till äldre projekt och äldre dokumentation. Nyfikenhet, ordning och reda är nödvändiga egenskaper för detta arbete.

Som Regional Garantisamordnare kommer du representera regionen i garantiforum inom Peabs affärsområde Bygg.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har ett eget driv, är noggrann och kommunikativ. För att nå fram med erfarenhetsåterföringen inom regionen ser vi gärna en pedagogisk förmåga Tjänsten kräver att du har en fallenhet för samordning och struktur. Då rollen är en stödfunktion är det av vikt att du är serviceinriktad och lyhörd.

Kvalifikationer
  • Entreprenadjuridik
  • Besiktningskunskaper
  • Kontraktsadministration
  • Förhandlingsteknik
  • Läsa/förstå AMA
- Körkort - tjänsten kräver löpande resor inom regionen med 1-2 övernattningar per månad.
Mer info
Kontaktperson Anna Åkerstedt
Telefon 036-34 67 04
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.