Till tjänsten som arbetsledare söker vi dig som vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Du biträder platschefen med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du tycker om problemlösning, trivs med lagarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande befattning, en byggteknisk utbildning samt erfarenhet från olika former av byggproduktion

Som person trivs du i ledande befattning, är bra på att fatta beslut och är driven och strukturerad. Att planera och organisera ditt arbete kommer naturligt för dig. Du är en duktigt på att kommunicera så att ditt budskap går fram och blir förstått.

Du som söker är flexibel och har viljan att lära dig hur vår produktion fungerar. Du har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, har god datavana och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carin Thomasson
Telefon 013-24 99 04
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.