Byggservicesnickare Jönköping

Byggservicesnickare Jönköping

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peabkoncernen behöver förstärka organisationen i Jönköping med erfarna snickare.

Våra tjänster är främst inriktade på mindre om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal.

Vi söker nu erfarna byggserviceträarbetare med inriktning mot i huvudsak allmänna byggservicearbeten, projekt avseende om- och tillbyggnader men även montering och ombyggnader av kök i lägenheter och villor.

Som hantverkare i Peab Byggservice AB har du tillgång till en modern maskinpark och servicebil eller åker ihop med en arbetskamrat om du arbetar i den löpande byggserviceverksamheten. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. I dagsläget kan vi inte anställa lärlingar.

Då du arbetar med mycket eget ansvar och egna kund- och beställarkontakter är det också ett krav att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift.

Din ansökan som skall bestå av CV och Personligt brev skickar du via mail till: jan.soderlund@peab.se

Urval sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Jan Söderlund, Personal
Telefon 0733-37 53 52
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.