- till vårt arbetsområde; Sjuhärad, Skaraborg och Jönköpings län.

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning och utläggning av olika typer av asfalt samt Eco-asfalt.

Hos oss har du möjligheten att under stor frihet ta ett eget ansvar för helheten - från ax till limpa. Vi har dessutom som högt ställt mål att vara den bästa arbetsplatsen för dig som älskar släta svarta ytor.

Det går bra för oss och då vi har flera stabila kontrakt inför kommande år vill vi nu stärka vår verksamhet inför kommande säsonger. Vi söker därför efter en engagerad och erfaren platschef. Vi hoppas att du vill bli en del i vår framgång.

Om tjänsten

Som platschef är du en nyckelperson med ett ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Din huvuduppgift består i att planera och leda produktionen från start till mål utifrån kvalitets- och leveransmål. Du ha vidare ansvar för kunder och försäljning inom ditt område. I projekten ansvarar du för resursplanering, produktivitet samt kostandsoptimering. Slutligen har du ett ansvar för de operativa personalfrågorna och rekrytering till ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Som person är du en naturlig ledare och som känner dig bekväm med att leda andra och skapa möjligheter för andra att arbeta tillsammans. Du har vidare en god förmåga att se och möta våra kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer. Du har också en förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter i kontakten med kunder där du tryggt kan hantera risker och förhandlingar. Du har slutligen en god förmåga att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt och sätter värde i att slutföra dina projekt i utsatt tid.

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap i asfaltbranschen eller annan relevant bransch. Eftergymnasial teknisk utbildning är meriterande. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anders Karlsson, Arbetschef, 0709-25 56 27,
Mer info
Kontaktperson Anders Karlsson, Arbetschef
Telefon 0709-25 56 27
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.