Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

- till vårt arbetsområde; Sjuhärad, Skaraborg- och Jönköpings län.

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning och utläggning av olika typer av asfalt samt Eco-asfalt.

Som entreprenadingenjör hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, personliga och drivs av en stark entreprenörsanda. Vi har dessutom som högt ställt mål att vara den bästa arbetsplatsen för dig som älskar släta svarta ytor.

Det går bra för oss och då vi har flera stabila kontrakt inför kommande år vill vi nu stärka vår verksamhet inför kommande säsonger. Vi söker därför efter en engagerad entreprenadingenjör. Vi hoppas att du vill bli en del i vår framgång.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör är du en nyckelperson i laget genom att vara produktionsstöd till verksamheten. I nära samarbete stödjer du verksamheten i kalkylering, anbudsförslag samt administrativ och ekonomisk uppföljning. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration.

Vem är du?

Som person har du en god förmåga att lösa problem och en förmåga att se utmaningar från flera perspektiv. Du ser det vidare som naturligt att hantera relevant statistisk och teknisk information och använder denna på ett användbart sätt. Du är vidare en person som uppvisar god förståelse för verksamhetens behov och krav samtidigt som du har en god förmåga att övertyga och vinna förtroende för de frågor du driver. Du har slutligen en god förmåga att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt och sätter värde i att slutföra dina projekt i utsatt tid.

Vi söker dig med eftergymnasial teknisk utbildning. Erfarenhet från asfalts- och eller anläggningsbranschen är meriterande. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anders Karlsson, Arbetschef, 0709-25 56 27,
Mer info
Kontaktperson Anders Karlsson, Arbetschef
Telefon 0709-25 56 27
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.