Vill du vara med och bygga upp Peabs nya anläggningsverksamhet i Jönköping?

Efter beslut om att satsa och etablera en anläggningsenhet i Jönköpings län söker vi nu en trygg och engagerad platschef som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden i Jönköping!

Rollen som platschef
I rollen som platschef blir du en nyckelperson med totalansvar för projekt inom anläggning lokal marknad - från start till mål. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, arbetsmiljö, personal samt överlämnande till kunden.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap och är en engagerad, tydlig och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Till hjälp i ditt arbete har du, utöver projektchef och arbetschef, givetvis flertalet stödfunktioner såsom kalkyl, arbetsmiljö, inköp, miljö och HR.

Du som söker har flerårig erfarenhet som ledare inom bygg- och anläggningsbranschen. Om du dessutom har eftergymnasial byggteknisk utbildning så är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0722272331
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.