Mark- och anläggningsarbetare till Jönköping

Mark- och anläggningsarbetare till Jönköping

Peab anläggning växer i Jönköping!
Är du en duktig anläggare som drivs av engagemang och kreativitet? Vi behöver ytterligare förstärkning i vår nystartade verksamhet i Jönköping. Vill du vara med?

Vi vill förstärka vår verksamhet inom Peab anläggning i Jönköping med omnejd med ytterligare markanläggare.

Om tjänsten
På Peab utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss, kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom markarbeten vid grundläggning industri och husbyggnationer, Fjärrvärme, väg- och gatubyggnationer, för att nämna några.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen, som uppskattar och själv bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är noggrann och strukturerad samt bör kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Med ditt engagemang kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar, idéer och ett gott arbetsklimat.

Du som söker:
Har giltigt B-körkort
Har ett yrkesbevis, erfarenhet inom anläggning eller är nyutbildad, engagerad och intresserad av yrket.

Arbetschefsgruppen som söker dig tillhör Peab Anläggning AB, ingår i Region Mellansverige och verkar i hela Östergötland samt norra Småland. Vi är etablerade med kontor i Norrköping, Linköping, Mjölby och Tranås. Vi är idag ca 100 medarbetare i vår grupp.
Mer info
Kontaktperson Mikael Krantz
Telefon 070-7794450
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.