Anläggningsingenjör/Byggingenjör

Anläggningsingenjör/Byggingenjör

Nu söker vi en nyutexaminerad anläggningsingenjör/byggingenjör med intresse av att arbeta och utvecklas hos oss på Peab Anläggning i Jönköping!

Om tjänsten
Den här tjänsten innebär att du träder in i rollen som arbetsledare, vilket betyder att du kommer att biträda platscheferna i ledning av flera projekt. Det innefattar planering, arbetsberedning, uppföljning, ekonomi samt att ha en nära kontakt med våra hantverkare samt kunder. Rollen innebär en stor variation och bredd och goda möjligheter att utvecklas och växa inom Peab.

Vem är du?
Du som söker tjänsten är examinerad byggingenjör/anläggningsingenjör eller motsvarande samt har en fallenhet för ledarskap. Du tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera och att arbeta strukturerat. Utöver detta har du en positiv inställning och en drivkraft att få saker gjorda. Du besitter goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0722272331
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.