Anläggningsingenjör/Byggingenjör

Anläggningsingenjör/Byggingenjör

Nu söker vi en nyutexaminerad anläggningsingenjör/byggingenjör med intresse av att arbeta och utvecklas hos oss på Peab Anläggning i Jönköping!

Om tjänsten
Den här tjänsten innebär att du träder in i rollen som arbetsledare, vilket betyder att du kommer att biträda platscheferna i ledning av flera projekt. Det innefattar planering, arbetsberedning, uppföljning, ekonomi samt att ha en nära kontakt med våra hantverkare samt kunder. Rollen innebär en stor variation och bredd och goda möjligheter att utvecklas och växa inom Peab.

Vem är du?
Du som söker tjänsten är examinerad byggingenjör/anläggningsingenjör eller motsvarande samt har en fallenhet för ledarskap. Du tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera och att arbeta strukturerat. Utöver detta har du en positiv inställning och en drivkraft att få saker gjorda. Du besitter goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Synnöve Lyngby Bekkhus, ,
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.