Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Anläggning? Vi söker just nu en engagerade Platschef som vill vara med och utvecklas och bygga framtidens hållbara samhälle med oss. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping som ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare. Som Platschef hos oss kommer du arbeta i ett geografiskt område som sträcker sig från Habo, via Jönköping och Aneby upp till Tranås med omnejd.

Rollen som platschef

I rollen som platschef blir du en nyckelperson med totalansvar för projekt inom Peab Anläggnings lokala marknad i Jönköpings län - från start till mål. Du arbetar kund- och resultatinriktat och värdesätter professionell kommunikation med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, arbetsmiljö, personal samt överlämnande till kunden. Du har en stor och avgörande roll för hur framgångsrikt projektet är och blir.

Vem är du?

För att trivas i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap och är en engagerad, tydlig och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Till hjälp i ditt arbete har du, utöver arbetschef och projektchef, stödfunktioner såsom kalkyl, arbetsmiljö, inköp, miljö och HR.

Krav

Du som söker har flerårig erfarenhet som ledare inom anläggningsbranschen. Om du dessutom har eftergymnasial utbildning inom området så är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Vid frågor kontakta:

Mikael Krantz, Arbetschef Jönköping, 070-779 44 50
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.