Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu montörer till en av våra kunder strax utanför Jönköping. Kunden är verksam inom tillverkande industri så det är önskvärt att du har arbetat inom detta tidigare.
Alternativt att du har någon form av teknisk utbildning.
Arbetet består delvis av trä montering av olika slag, både stora och små detaljer.

Utbildning
Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning.

Erfarenhet
Vi söker dig som har ett tekniskt kunnande och intresse. Tidigare erfarenhet av liknande jobb.Utbildning inom el är ej ett krav men har du kunskap om det så ser vi det som väldigt fördelaktigt. Du kanske till exempel är en person som gillar att renovera hemma eller skruva med bilar.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kommer delvis ske på "lina" så att du är en person som vet vad teamwork innebär är väldigt viktigt.
Du kommer att arbete tätt intill dina kollegor så vi ser gärna att du är en social och framåt person som gärna tar egna initiativ.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande under ansökningstiden. Tillsättningar kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut.
För frågor kontakta Linda Säfström på linda.safstrom@palmpartners.se

Startdatum
Enligt övererenskommelse

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med god möjlighet till att få anställning direkt hos kund efter en tid.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.