Maskinoperatör sökes till kund i Forserum

Maskinoperatör sökes till kund i Forserum

Om kunden
Är du självgående, flexibel och engagerad? Har du ett tekniskt intresse och operatörsvana? Då ska du söka denna tjänst direkt.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som maskinoperatör.

Erfarenhet
Operatörsvana av ABB eller ASEA-robotar är meriterande
Vana av ritningsläsning.
Gärna Travers/Telfer-vana.

Personliga kvalifikationer
Vi ser gärna att du har mycket vilja men ändå sitter inne med en stor portion ödmjukhet. Du ska gärna vara frågvis och öppen då det är en förutsättning för utveckling. Ditt ordningsinne är på topp du gillar att arbeta i team.

Svenska i tal och skrift.
Engelska är meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Kunden tänker långsiktigt. Är du rätt person finns alla möjligheter.

Ansökan
Ansök direkt då tillsättning kan ske löpande.

Startdatum
Direkt
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.